Управление на имоти в София

 

Услугата управление на имоти  съставлява голяма част от оперативните разходи и изисква значителни ресурси: финансови, времеви, човешки и др., и ето защо нашите потенциални партньори започват да откриват всички предимства при аутсорсването на помощни услуги, които ние предлагаме с висок професиомализъм.

Радостен е фактът, че не само инвеститори и собственици на сгради, но и самите обитатели  вече осъзнават предимствата на професионалното управление на имоти.Управление на имоти АНЕТИ

С професионалното управление на имоти отпада ангажимента за търсене и обучение на нов персонал или за договаряне с различни външни специалисти и фирми. Правилното управление на имоти оптимизира дейностите и процесите на бизнеса като цяло като навременното елиминира  грешките, както и точно дефинира, следи, разпределя, контролира и намалява разходите. За ефективно и пълното управление на имота можем да говорим, когато оптимизирането на разходите за обслужване върви успоредно с персоналното обслужване в ежедневните дейности на  всички основни и допълнителни услуги. 

 

Повече информация за фасилити мениджмънт потърсете в специализирания ни сайт за управление на имоти: www.aneti.net или се свържете с нас.

АНЕТИ

БЪЛГАРИЯ

гр. София  1505,   ул. Черковна 33

GSM: +359 876 990 110, Tel./fax: +359 2 870 16 04

Facebook: http://facebook.com/domoupravitel

e-mail: info2@aneti.net    Skype: aneti-7

Кликнете за да ни звъннете

Skype Me™!

Работно време:
Пон. - Петък : от 09:00 до 18:00
Почивни дни: Събота и Неделя

Страницата за управление на имоти последно бе редактирана на 08/08/2015.