Професионален домоуправител в София

Професионален домоуправител АНЕТИ в София е услуга ориентирана към жилищни сгради в режим на етажна собственост  и изпълнява част от комплекс универсални услуги, предлагани като цяло от фасилити мениджмънта. 

 

Рутинните дейности при управление на етажна собственост много често изяждат необходимото време за бизнес и личен живот и се превръщат в бреме. Професионален домоуправител АНЕТИ спестява безкрайни разправии с различни фирми и частни лица подизпълнители. Досадните занимания, които понякога са причина за междусъседски недоразумения и вражди във входове и сгради, отпадат с услугата Професионален домоуправител АНЕТИ. Управление на имоти АНЕТИ

 

За всяка етажна собственост Професионален домоуправител АНЕТИ полага максимални грижи за повишиване стойността на сградата, както и за стойността на всеки отделен имот в нея.  

 

Професионален домоуправител АНЕТИ се съобразява с изискванията на ЗУЕС ( Закон за управление на етажната собственост) и своевременно се информира за техните промени и нововъведения. Предлагаме решение за всеки Ваш въпрос, проявяваме лично отношение и правилно управление на етажна собственост.

 

За повече информация за Професионален домоуправител  в София, моля свържете се с нас или направете запитване.

АНЕТИ

БЪЛГАРИЯ

гр. София  1505,   ул. Черковна 33

GSM: +359 876 990 110, Tel./fax: +359 2 870 16 04

Facebook: http://facebook.com/domoupravitel

e-mail: info2@aneti.net    Skype: aneti-7

Кликнете за да ни звъннете

Skype Me™!

Работно време:
Пон. - Петък : от 09:00 до 18:00
Почивни дни: Събота и Неделя

Страницата за начало последно бе редактирана на 08/08/2015.